PICNIC PÅ PLÆNEN MED LARS LILHOLT
28-08-2020 18:00

PICNIC PÅ PLÆNEN MED LARS LILHOLT

Fredag, 28. august kl. 18.00
Hold nu op… det bliver godt!


Oplev Lars Lilholts sange i akustiske, intime og afdæmpede versioner med de dertil hørende historier, når den store folkesanger rammer Plænen foran Høloftet d. 28. august.

Sangene er ikke grebet ud af den blå luft. De har alle tilknyttede underfundige fortællinger fra Lilholts efterhånden lange liv.

Lars Lilholt er en folkekær dansk kunstner, der i årevis har kunnet samle alle generationer over hele landet. En erfaren sangskriver med et kæmpe stort talent for at bruge det danske sprog, og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet dybt nede i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik. Lars Lilholt har solgt over 2 millioner albums, og har turnéret i efterhånden mange år. Og nu går turen altså til den lille intime scene foran Høloftet.

Der byder sig nu her, en helt unik chance for at opleve sangeren, sangskriveren, musikeren og historiefortælleren Lars Lilholt på en helt ny måde og på allernærmeste hånd. Repertoiret vil naturligvis strække sig over sange fra Lars Lilholts store sangkatalog

Aftenen indledes med spisning på plænen.

I medbringer tæppe, stole, campingbord og hvad I ellers har lyst til og vi har pyntet haven op og står klar til at udlevere Gl. Amstrup slagterens Picnickurv for 2 personer, som indeholder:

Dagens fisk med sprød salat og urter

Små fingersandwich med lækkert fyld.

Pastasalat med ung hane og hjemmelavet pesto.

Lækre oste fra ulvedal med oliven, saltmandler, knækbrød og hjemmelavet chutney.

Og alt dette udleveres sammen med engangsbestik, tallerken, servietter og 2 vinglas.

 Picnickurven, fortællingen og musikken – Kald det kærlighed!

KØB BILLET HER

Aktivitetssted:
Høloftet,
Thyholm
Arrangement starter:
28-08-2020 18:00
Arrangement Slutter:
28-08-2020 23:00