SKO og TORP på Høloftet
19-08-2022 18:00

SKO og TORP optræder

ved Picnic på plænen

Fredag, d. 19. august kl. 18.00

Sko/Torp var et af 1990’ernes absolutte største danske musiknavne – blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe duoens vellyd. Den vellyd, som de fortsat turnerer med. Og nu kommer de heldigvis forbi Høloftets Plæne.

De har været på Høloftet før. Søren Sko har efterfølgende sendt en hilsen, hvor han kaldte Høloftet for et af Danmarks hyggeligste spillesteder med den bedste lyd… Vi blev naturligvis både glade og taknemlige. Men stemningen, der blev skabt på loftet, når Sko & Torp har været forbi, skyldtes naturligvis ikke mindst musikken, Morten Woods og Palle Torps eminente guitarlyd og Søren Sko’s sjælfulde vokal. Vi ved bare, at det er de bedste aftener, når de indtager vores lille scene, og derfor er det med stolthed, at vi nu kan byde dem velkommen tilbage… en sommeraften i haven.


MUSIKKEN
Det, det hele handler om for Sko/Torp, er det organiske og gennemarbejdede. Søren Skos melodifornemmelse og knivskarpe vokal samt Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer har ført dem rundt på en on-going tour på landets mange spillesteder.
– Der er for få sange i dag, hvor man kan høre, at det er levende mennesker, som spiller. Vi vil have, at det skal lyde godt og organisk, siger Søren Sko.
Tilbage i 1990’erne førte den filosofi duoen til tops. Singlen On A Long Lonely Night erobrede Danmark via enorm støtte fra landets lokalradioer, den efterfølgende debutplade med samme navn gik hen og solgte 200.000 eksemplarer, og koncerterne var rene triumftog. Tre albums fulgte, inden duoen skiltes i en rolig, jysk og fælles forståelse af, at inspirationskilden var tør.
Og samme sted ligger årsagen til, at de to slog pjalterne sammen igen. Efter otte år uden kontakt ringede Søren Sko til Palle Torp for at få lidt input til nogle nye sange – og så tog den ene tone stille og roligt den anden, og i 2005 begyndte de med stor succes at spille koncerter sammen.
– Vi er en slags musikalske tvillinger. Det er som om, jeg er kommet hjem, konstaterer Søren Sko.


MADEN
Det bliver en augustaften på Plænen, som traditionen tro altid indledes med spisning. Vi er stolte over at kunne annoncere, at maden i 2022 bliver leveret af Restaurant Hos Uffe, som alle aftener står klar i sit rullende køkken. Hver aften er der udvalgt en særlig menu.

Denne aftens Menu: Vi tænder op i den store grill.

Uffe står klar ved den store grill, og serverer denne aften svinemørbrad bøf, lammeculotte, krydret hakkebøf, kold kartoffelsalat, grillede urter, coleslaw, kryddersmør og brød

Der kan i billetkøb vælges en vegetarmenu.


PRAKTIKKEN
I medbringer hyggetæppe, et evt. campingbord og hvad I ellers har lyst til. Vi har sat stole frem til jer, seater jer efter, hvornår billetten er købt. Vo har pyntet haven op og står klar til at betjene jer med maden og drikkevarerne fra vores bar ’Møddingsplanken’


TRANSPORTEN
Igen i år har vi lavet aftale med Venø-bussen om transport af vores gæster fra syd til og fra Høloftets Plæne. Tilvælg Bus til Sko/Torp – merpris kun kr. 125,- + gebyr

Ruten ser således ud:
Holstebro Banegård 17.00
Struer Banegård 17.20
Bremdal, Bremdal Torv 17.30
Spar, Humlum 17.40

KØB BILLET HER

Aktivitetssted:
På Plænen
Høloftet
Arrangement starter:
19-08-2022 18:00
Arrangement Slutter:
19-08-2022 22:30