DISSING, DISSING OG LAS
12-11-2022 18:00

DISSING, DISSING OG LAS
på Høloftet

Lørdag, 12. november 2022 på Høloftet kl. 18.00

Når Dissing, Dissing & Las går på scenen på Høloftet er det med en selvfølgelighed, der får alle til at sænke skuldrene og åbne hjertet. Det ved vi, for de tre herrer er gået hen og blevet Høloftets rigtig gode venner, har tit været forbi og når de har noget nyt på programmet, kommer de gerne igen. Og denne aften bliver noget særligt, når de rare drenge giver en koncert med titlen ”De bedste danske sange”.

Hvad der er bedst, afhænger af ørerne, der hører. Dissing & Las beskriver her, hvordan repertoiret til koncerten er blevet udvalgt:

“Vi sad en aften og drømte os hen.. Ah, tænk hvis det var os der havde lavet Barndommens Gade, ..eller Skygger af skønhed, …eller den, …eller den..”

”Og så blev vi enige om at lade som om. Og prøve at synge dem, som var det vores. Hvilket det jo på en måske også er. For det er sange vi allesammen ejer i vores hjerter”

“Vi tager hvad vi vil fra vores egne album, og så de sange på dansk, vi bare må have med denne aften. Hovedsageligt sange fra de sidste par århundreder, men det er ingen regel.”

“Vi vil gerne fremføre tekster med almen gyldighed og håb. Tekster som kan høres og forstås forskelligt, alt efter hvem man er. Holdningsfyldte uden at være fingerpegende, og som handler om rigtige mennesker og relationer. Smukke melodier med akkorder, der taler til noget basalt i os.”

Sådan lyder årets programerklæring fra Dissing & Las, der har etableret sig i toppen af den danske blues og rock-scene. Der er ingen der spiller sammen som Dissing & Las. Den indbyrdes forståelse og smidige timing, der præger musikken, er i særklasse. Det er en aften, vi i den grad ser hen til.

Aftenen indledes traditionen tro med en koncertbuffe

KØB BILLET HER

Aktivitetssted:
Høloftet
Arrangement starter:
12-11-2022 18:00
Arrangement Slutter:
12-11-2022 22:30
Pris:
515,00