Picnic På Plænen - Vennerne til Føs'da 2
10-08-2024 16:00

Picnic På Plænen -

Vennerne til Føs'da 2

Lørdag den 10. august kl. 16.00 på plænen ved Høloftet.

Når man bli’r 10 år, må man gerne holde fest. Og vi skal i den grad holde fest – en rigtig sommerfest. For årets Picnic På Plænen dage bli’r unikke og en kæmpe fejring af, at vi i løbet af de 10 år er blevet til det lille, men særlige musiksted, hvor man får de store oplevelser - helt tæt på.

Lørdag d. 10. august får vi de dejligste besøg af nogle af vores rigtig gode venner, der har været forbi Høloftet flere gange. Samtidig har vi inviteret fremtidens musikere, som vi er vildt stolte over også at kunne præsentere. Det bli’r et overflødighedshorn af musik og spas, og når vi samtidig har fået Uffe til at stå for lækre serveringer i løbet af dagen, ved vi, at det er den dejligste sommerdag vi har i vente.

Pladsen åbner kl. 15.00

Kl. 16.00 byder dagens vært Jesper Nyborg velkommen til den store fødselsdagsfest, som indeholder det allerbedste, man kan forestille sig.

Søs Fenger

Søs Fenger er én af de store musikere, vi har haft på Høloftet flere gange. Og hver gang har det slået os, at Søs og hendes vokal er evig smuk. Der er en helt særlig klasse og nærvær over en koncert med Søs. Og vi var ikke i tvivl om, at vi gerne ville have Søs og hendes trio med til vores 10 års fejring.

Uffe serverer herefter lufttørret skinke fra Rævheden med marineret asparges og friske bær

Mukherjee Development

Skal du putte The Mukherjee Development i nogen musikalsk kasse, skal det være kassen med musikalsk klasse. De er et særligt musikalsk kollektiv, som vi er meget stolte af at præsentere. Mød denne dag en håndfuld ambassadører for solskin og håndspillet musik.

Bandet, der – udover den dansk/amerikanske/indiske frontmand, Oscar Mukherjee, bl.a. består af sværvægtere fra Peter Sommer & Tiggerne, samt fra Jonah Blacksmith

Uffe har herefter tændt op for den store grill og serverer svinemørbrad bøf, lammeculotte, krydret hakkebøf. Hertil kold kartoffelsalat, grillet urter, coleslaw, kryddersmør og brød

Jonas Mogensen har ordet. Og så ved ingen, hvad der kan ske

Michelsen og Bramsen

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen er i den grad tilbage med alle de kendte sange. Igennem sidste 35 år har sangene fra Tøsedrengene, Ray Dee Ohh og Anne Dorte Michelsen lagt Danmark ned. Flere generationer har sunget med på hits som ’Sig du kan li’ mig’, ’Ud under åben himmel’, ’En lykkelig familie’, ’Mandagsstævnemøde’, ’Indianer’ – skarptskårne popsange, som står distancen og stadig taler direkte til hjertet. For et par år siden gik Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen sammen om at spille en række koncerter med Tøsedrengenes største hits. De var på Høloftet, og det blev en fest. Festen fortsætter vi denne lørdag i august.

Transporten
Igen i år har vi lavet aftale med Venø-bussen om transporten af vores gæster fra syd ,til og fra Høloftets Plæne. Tilvælg Bus til Fødselsdagsfesten – merpris kun kr. 125,- + gebyr

Ruten ser således ud:

Holstebro Banegård 14.30

Struer Banegård 14.50

Bremdal, Bremdal Torv 15.00

Spar, Humlum 15.20

Aktivitetssted:
Plænen ved Høloftet
Arrangement starter:
10-08-2024 16:00
Arrangement Slutter:
10-08-2024 22:30