Oddesund Trail 2020 - Søndag den 5. januar

 

Premiere Thyholm Revy 2020
Hjertelig velkommen til en verdenspremiere. Thyholm Revyens premiere foregår via Facebook.
 
I aften kan du se et helt nyt nummer af Fotovognen.
Alle de 40 frivillige ildsjæle, som kæmper for Thyholm Revyen, havde allerede lagt et kæmpe stykke frivilligt arbejde, da Corona ramte os. Det arbejde skulle ikke være spildt, og derfor viser vi i aften og de næste tre aftner et af årets numre.

 
Vi har udvalgt de numre, som ikke kunne gemmes til april 2021.
Det er en kæmpe glæde, at du ser med. 

Er du vild med Thyholm Revyen, så kan vi i denne Coronatid godt bruge en hjælpendene hånd. Vil du støtte Thyholm Revyen, så indbetal gerne et støttebeløb på f.eks. kr. 100,- på reg 7500 konto 0001039116

Thyholm Revy Torsdag d. 16. april.

I aften kan du se et helt nyt nummer af Fusk i Forsvaret - hvem husker ikke årets skandale.

Alle de 40 frivillige ildsjæle, som kæmper for Thyholm Revyen, havde allerede lagt et kæmpe stykke frivilligt arbejde, da Corona ramte os. Det arbejde skulle ikke være spildt, og derfor viser vi i aften og de næste to aftner et af årets numre.
Vi har udvalgt de numre, som ikke kunne gemmes til april 2021.

Er du vild med Thyholm Revyen, så kan vi i denne Coronatid godt bruge lidt hjælp. Vil du støtte Thyholm Revyen, så indbetal gerne et støttebeløb på f.eks. kr. 100,- på reg 7500 konto 0001039116

Thyholm Revyen Fredag d. 17. april

I aften kan du se et helt nyt nummer af Lægemangel.

Alle de 40 frivillige ildsjæle, som kæmper for Thyholm Revyen, havde allerede lagt et kæmpe stykke frivilligt arbejde, da Corona ramte os.
Det arbejde skulle ikke være spildt, og derfor viser vi i aften og imorgen lørdag de sidste af årets numre.
Vi har udvalgt de numre, som ikke kunne gemmes til april 2021.

Det er en kæmpe glæde, at du ser med. Vi håber du har købt smørrebrød og skal nyde det under revyen, det var jo hvad der var på menuen til aftenens middag i Midtpunktet.

Thyholmer Revyen Lørdag d. 18. april.

I aften kan du se et helt nyt nummer af Bytur. Byens gamle sladretanter har været til Store Klassefest, det er der kommet en meget sjove historie ud af.

Lørdag er årets sidste revynummer - men glæd dig til imorgen søndag, hvor vi viser fraklip og andre sjove ting fra behind. Det er jo langt mere end de 7 på scenen, som skaber Thyholm Revyen. 40 frivillige er de mega seje ildsjæle, som gør det muligt.

De frivillige ildsjæle skal have en KÆMPE TAK. Selv om årets Thyholm Revy blev helt anderledes, så har I knoklet og fællesskabet er så afgørende for, at vi igen i 2021 kan vende tilbage på scenen i Midtpunktet.

Det gamle El værk på Jegindø. - 12. dec. 2020

Juleaftengudstjeneste fra Jegindø Kirke 2020