Rikke Thomsen på Høloftet
15-06-2024 18:00

Rikke Thomsen på Høloftet

Lørdag 15. juni kl. 18.00 på Høloftet

Stjernen Rikke Thomsen har startet en hel bevægelse i det sønderjyske. En bevægelse, som sikkert og roligt har sat sig som ringe i vandet, som et melankolsk sønderjysk ekko fra Gedser til Skagen, fra Esbjerg til København.

Stemningen i hendes sange er fortættet og dialekten uomtvistelig, og alligevel bliver man som tilskuer draget ind i Rikke Thomsens univers med et smil på læben og en selvfølgelighed, som er påfaldende.

Hendes seneste album ”Makværk” har I ikke kunnet komme udenom. Den har været ugens album på både P4 og P5, og er blevet taget rigtigt godt imod af både radio, presse og publikum. Albummet gik direkte ind som nummer 2 på den fysiske hitliste, lige over Rolling Stones.

Rikke Thomsen har fyldt koncertstederne og skal nu ud og spille 5 eksklusive koncerter i foråret 2024 – kun i de store byer…… men så er der lige den der detalje med Høloftet. Her kommer hun helt eksklusivt og giver koncert på loftet lørdag d. 15. juni

Vi indleder sommeraftenen med at spise sammen, og har denne aften inviteret Klosterhedens Vildt, som står klar med den store grill. Der serveres

Krondyr, Vildsvin, flødekartofler og Broccolisalat

KØB BILLET

Aktivitetssted:
Høloftet
Arrangement starter:
15-06-2024 18:00
Arrangement Slutter:
15-06-2024 22:00