Cirkusrevyen er på vej – vi ses i 2021!
12-11-2020 14:00

Cirkusrevyen er på vej

– vi ses i 2021!

Cirkusrevyen blev i 2020 aflyst for første gang nogensinde som følge af coronapandemien, men i 2021 vender Cirkusrevyen stærkt tilbage! På søndag den 15. november fylder Ulf Pilgaard 80 år, og i anledningen af den runde dag, kan Cirkusrevyen fortælle, at der sideløbende arbejdes på en række løsninger, så publikum atter kan opleve Ulf Pilgaard og revyen til næste år. Fortsætter de gældende restriktioner kan Cirkusrevyen 2021 blive til virkelighed på en sikker måde for både gæster og medarbejdere, så alle trygt kan gå i teltet, fortæller direktør Torben ”Træsko” Pedersen.

”Vi kigger naturligvis på, hvordan vi for eksempel kan spille for et mindre antal gæster, som kravene er nu samt en række andre løsninger, så vi kan leve op til de restriktioner, der måtte gælde til sommer. Alle kan derfor godt glæde sig, Cirkusrevyen 2021 er på vej – og hermed også et ret godt forslag til årets julegave, hvis jeg selv skal sige det,” siger Torben ”Træsko” Pedersen, der forventer, at man i foråret vil kunne fortælle mere om, hvordan revyen kommer til at spille, når man kender de gældende retningslinjer på kulturområdet for sommeren.

Det seks stjernede hold bestående af Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard går fra den 1. maj 2021 på scenen i teltet. For nyligt mødtes holdet for allerførste gang, og instruktør Lisbet Dahl ser frem til en sommer, hvor de mange forventningsfulde gæster endelig kan opleve revyen igen. 

”Efter en lang sommer uden revy, glæder jeg mig til at vi næste år kan mødes igen. Vi har alle på holdet savnet at se gæsterne i teltet hele sommeren, og selvom kulturlivet som alle andre været hårdt ramt under coronapandemien, er teatre og kulturinstitutioner heldigvis åbne nu, og derfor er jeg virkelig glad for, at vi kan glæde os til endnu en dejlig revysæson på Bakken,” siger instruktør Lisbet Dahl.

På søndag den 15. november fylder Ulf Pilgaard 80 år, og i 2021 kan han fejre sit store jubilæum og afslutning i Cirkusrevyen med imponerende 40 sæsoner i bagagen.

”Jeg kan nærmest ikke huske, hvornår jeg sidst har haft noget, der minder om en hel sommer fri, men jeg har virkelig savnet at spille revy hele sommeren for alle de mange mennesker, der havde glædet sig til en sjov og underholdende aften i teltet. Jeg glæder mig til næste år, når vi endelig kan mødes og se tilbage på denne her mærkelige tid med satire og sjove numre, for det trænger vi vist alle sammen til,” fortæller Ulf Pilgaard.

Der er nu solgt over 100.000 billetter til Cirkusrevyen 2021, der spiller fra den 1. maj 2021 i TELTET på Bakken.