Midtpunktet har gjort et scoop: Anders Agger kommer til Thyholm
05-05-2022 12:00

Midtpunktet har gjort et scoop:
Anders Agger
kommer til Thyholm

Kom tættere på den prisbelønnede tv-journalist fra DR, Anders Agger, i et skarpt og åbenhjertigt medie-foredrag.
Torsdag den 8. september får Midtpunktet Thyholm besøg af Anders Agger, som kommer og giver et nuanceret indblik i menneskers liv – særligt venskaber og kærligheden mellem mennesker har altid haft en særlig betydning for ham.
Anders Agger har med årene markeret sig stærkt på både på DR1 og DR2, når han i sine dokumentarprogrammer udfordrer og udforsker den måde vi lever med hinanden på.
”Vi er utrolig glade for at få Danmarks måske bedste journalist og formidler – Anders Agger - til Midtpunktet. Med stor indlevelse, humor og selvironi formår Anders at få publikum til skiftevis at grine, være musestille for så at blive meget rørte. Vi glæder os til besøg af Anders Agger den 8. september – billetsalget er allerede godt i gang”, fortæller leder i Kulturcenter Midtpunktet, Lars Møller Pedersen.
Han har lavet længerevarende programmer om både døden, Heavy Agger, Herlufsholm Kostskole og Kongehuset.
Og i de senere år har særligt serien INDEFRA trukket stor opmærksomhed, når Anders Agger har fået adgang til endnu et særligt miljø: Fra kontroversielle dyreforsøg til sårbare patienter på den psykiatriske afdeling.
I foredraget vil han – på sin underspillede facon - vise tilhørerne ind i kulissen af de mange overvejelser og hensyn, der er, når man eksponerer mennesker i bedste sendetid. Og der vil være både stærke og underholdende klip undervejs i Anders Aggers optræden.
Anders Agger har modtaget en stribe priser:

KØB BILLET