Velkommen til Danmark Dejligst 2017

En GRATIS havefest, skabt af lokale ildsjæle, hvor alle er inviteret.

Sammen med en del lokale foreninger er vi klar til at afholde en af Danmarks største og mindste havefest.
Særlig tak til vores dejlige sponsorer og samarbejdspartnere, Tuborg Fondet, Tuborg Musik, COOP, Braunstein, Home og ProFox, som gør det muligt for os at holde Danmark Dejligst som en gratis festival, åben for alle.

Musikprogrammet for dagen vil være vil være en god blanding, der rammer musikelskeren og koncertgængerne lige i hjertet. Kunstnerne vil være etablerede og lokale musikere - blandt andet glæder Rasmus Nøhr sig meget til at være med til festen.

Danmark Dejligst er ikke kun musik, men også aktiviteter rundt om scenen. De lokale foreninger vil stå for boder med slik, kage, kaffe, is, osv. Derudover vil der foregå en masse indslag for både børn og voksne hele dagen. Der vil være noget for børnefamilierne, for de der elsker god mad og drikke, og for dem der godt kan lide at slå en sludder af med naboerne til byfesterne.

På pladsen kan der købes mad og drikke, der er med til at gøre festen mulig, og med til at støtte de lokale foreninger, så egen mad og drikke er ikke tilladt. Vi modtager betalingskort eller kontanter på pladsen.

Det er muligt at medbringe camping- eller festivalmøbler, oppustelige genstande eller lignende på pladsen. Dog sker det på eget ansvar, og under forudsætning af at der vises hensyn til de andre gæster.

Kom og vær - Danmark Dejligst 2017 - støt op om jeres lokale ildsjæle.

For mere info, se danmark-dejligst.dk

Danmark Dejligst nærmer sig

Forberedelserne har været i gang længe, og et utal af foreninger, virksomheder og privatpersoner på Thyholm er involveret i planlægningen af den store, gratis havefest i Byskoven d.17. juni. Og stort bliver det. De lokale foreninger vil være flot repræsenteret med boder og aktiviteter, Listen over frivillige, der har meldt sig til en tjans i parkering, rengøringsteamet eller til mad- og ølboderne er lang og de musiknavne, der er på plakaten vidner om en kolossal økonomisk opbakning fra Thyholmske virksomheder. Udover de mange lokale musikalske indslag, er det tonerne fra ...

  • Rasmus Nøhr Band,
  • Zididada,
  • Wafande Band,
  • Jonah Blacksmith
  • X-factor finalisterne Mia og Chili

der vil fylde Byskoven d. 17. juni

Festlighederne begynder allerede d. 4. maj

Rasmus Nøhr var sidste år på visit på Thyholm forud for den store dag. Her var han rundt i lokalområdet for at hilse på, samt naturligvis lave reklame for selve Danmark Dejligst dagen. Det var helt oplagt at høre Rasmus til, om han havde lyst til at komme til på Promo-besøg igen i år, og det havde han heldigvis. Så torsdag kommer troubadouren Rasmus Nøhr igen til Nordvestjylland, hvor målet er at møde mange mennesker, dele lidt flyers ud og i det hele taget være med til at starte festen.

Og dagen er planlagt således, at han starter hos Kvickly Struer kl. 10.

Til middag er der lavet aftale om et besøg i Struer Businesspark, hvor virksomhederne, som har til huse her, skal høre om projektet, og hvorfor Rasmus har kastet sig ud i opgaven med at lave gratisfester i de lidt tyndere befolkede områder.

Og som det var tilfældet sidste år på promodagen, besøger Rasmus Nøhr også Thyholm Skole, som samler alle de elever, der ikke lige sidder til eksamen denne dag. Der vil her være fællessang og Rasmus glæder sig til igen at møde de børn og unge, som på fornemmeste vis med sang åbnede Danmark Dejligst dagen i Byskoven sidste år. 

Gratis Kaffe, kage og fællessang i Byskoven

Men dagen afsluttes med den helt store sammenkomst i Byskoven. Hvidbjerg Bank og Sparekassen Vendsyssel inviterer simpelthen alle Thyholmere og andet godtfolk på eftermiddagskaffe i Byskoven kl. 16.30. Sidste år var der morgenkaffe, da Rasmus var på besøg, men i år har styregruppen og de 2 pengeinstitutter flyttet arrangementet til om eftermiddagen i håb om, at endnu flere mennesker kan være med. Sparekassen Vendsyssel og Hvidbjerg Bank har fået praktisk hjælp af Midtpunktet i forhold til brygning af kaffe, og Tambohus Kro har simpelthen bagt og givet kagen.

De 2 pengeinstitutter håber på et stort fremmøde, og forsikrer, at der også er en sodavand til de børn, der kommer. Og så vil der også i Byskoven være sang, indslag og informationer om Danmark Dejligst dagen og Rasmus Nøhr har lovet at tage guitaren med. Så der er lagt op til en skøn afslutning på dagen, hvor man vil kunne fornemme lidt af den stemning, der vil ramme Byskoven i juni, når det rigtig går løs.